2 de set. 2013

MY 5 LOOKS FOR HOLIDAYS

Per fi ha arribat el Setembre, i això significa que comencen les meves VACANCES! Demà passat marxem cap a la Costa Adeje, a les Illes Canaries. Tinc moltes ganes de fer aquest viatje, perquè tot i que ja hi he estat, l'experiència serà diferent.

Por fin ha llegado Septiembre, y esto significa que empiezan mis VACAIONES! Pasado mañana nos vamos a Costa Adeje, Islas Canarias. Tengo muchas ganas de hacer este viaje porque aunque ya he estado, la experiencia será distinta. 

Sempre s'ha de començar amb un look cómode i práctic per poder pujar a dalt l'avió. Jo he triat uns shorts i una samarreta bàsica, unes sandàlies fàcils de treure, pocs complements, però un bolso gros per poder posar-hi tot allò imprescindible per embarcar i que el viatge sigui més distret. 

Siempre se debe empezar con un look comodo y práctico para subir al avión. He escogido unos shorts y camiseta básica, unas sandálias fáciles de sacar, pocos complementos, pero un bolso grande para poder llevar todo lo imprescindible para embarcar y que el viaje sea más ameno. 


T-Shirt: H&M
Shorts: Suiteblanco
Belt: Massimo Dutti
Bag: Coosy
Sandals: Asos
Earings: Tous

El segon look és per un sopar elegant i passejar al capvespre. És imprescindible portar una caçadora texana per si refresca a la nit. 

El segundo look es para una cena elegante y pasear al atardecer. es imprescindible llevar una cazadora por si el ambiente es más fresco por la noche. 


T-shirt: H&M
Skirt: Zara
Denim jaket: Naf-naf
Belt: Naf-Naf
Clutch: Luna Llena
Shoes: Cinita

Per anar a la platja cal estar comode i amb roba fresca. Aquesta blusa de Suiteblanco és ideal per portar-hi el bikini a sota. A més el bolso d'Aïta et permet guardar-hi la tovallola el necesser i tot el que necesitem per disfrutar d'un dia a la platja.

Para ir a la playa hay que estar comodo y con ropa fresquita. Esta blusa de Suiteblanco es ideal para llevar el bikini debajo. Además el bolso de Aïta permite guardar la toalla, el neceser y todo lo que necesitamos para disfrutar de un día playero.  


Blusa: Suiteblanco
Shorts: H&M
Foulard: Coosy
Bag: Aïta
Sunglasses: Ray-Ban
Sandals: Mustang

Sempre hi ha dies d'excursions y visites als voltants. Un bon barret de palla és essencial per poder protegir-se del sol i un calçat còmode per poder caminar hores i hores. La càmera de fotos tampoc pot faltar!

Siempre hay un día de excursiones y visitas a los alrededores. Un sombrero es esencial para poder proteger-nos del sol y un calzado apto para andar. La camera de fotos tampoco puede faltar!


Dress: H&M
Belt: Phard
Hat: Hippie Market
Clutch: The Code
Boots: NeonBoots

I per acabar un look per poder sortir una mica de festa i disfrutar dels locals de la zona. Els tocs daurats i els talons ajuden a donar més formalitat i elegància a una simple blusa i uns shorts negres.

Y para terminar un look para poder salir un poco de fiesta y disfrutar de los bares de la zona. Los complementos dorados y los tacones ayudan a dar más formalidad y elegancia a una simple blusa y unos shorts negros. 


Blusa: Zara
Shorts: Stradivarius
Necklace: from Belgium
Satchel: Stella Rittwagen
Shoes: Mustang


Espero que us hagi agradat i ja us faré cinc cèntims de com han anat les vacances!

un petó





8 comentaris:

  1. Enjoy your holidays! :)

    ResponElimina
  2. Oh I love your combinations, really like your posts, they're so great!:)

    ResponElimina
  3. Perfectes els teus looks!!!

    Besines

    ResponElimina
  4. Disfruta molt de les vacances!! niràs perfecte!
    petons
    http://misstrendybarcelona.blogspot.com

    ResponElimina
  5. Genials els looks!! disfruta de les vacances!

    http://timeofstyle.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Me encanta el penultimo! Genial! Besos! Te espero en mi blog! Pasate!

    www.shoesandbasics.com

    ResponElimina
  7. Me quedo con el cuarto, es precioso!
    Petons

    ResponElimina
  8. love them all!!! great sense of style! :*

    http://landing-in-fashion.blogspot.com/

    ResponElimina