8 de maig 2013

SHOPPING BAG

Després de varies setmanes sense postejar torno amb un bàsic de les últimes temporades: el famós SHOPPING BAG.  
És un bolso molt útil dia a dia per les dones treballadores que van tot el dia amunt i avall, carregades amb mil i una coses. L'únic inconvenient que s'hi pot trobar tardar més de 10 minuts a trobar allò que necessites urgent. 
Tot seguit us en deixo unes quantes imatges extrets principalment de Uterqüe i Zara. Els he classificat per 3 estils diferents, començant per un shopping bag estil bowling per portar a la mà o creuat. 




Después de estar varias semanas sin postear vuelvo con un basico de las últimas temporadas: el famoso SHOPPING BAG. 
Es un bolso muy útil día a día para las mujeres trabajadoras que van todo el día arriba y abajo cargadas con un montón de cosas distintas. El único inconveniente que se puede encontrar és tardar más de 10 minutos en encontrar lo que necessitas en urgéncia. 
A continuación os dejo unas imagines sacadas principalmente de Uterqüe y Zara. Las he clasificado por 3 estilos distintos, empezando por un shopping bag estilo bowling para llevarlo a la mano o cruzado.








L'estil de shopping bag també va molt lligat amb el de cabàs, i si ho ajuntem amb pell queda una combinació perefcte. Zara n'ofereix bastants aquesta temporada amb colors ben soferts com són el negre i el camel. 


El estilo de shopping bag también está muy ligado con el cesto, y si lo juntamos con un toque de piel la combinación es perfecta. Esta temporada Zara ofrece bastantes bolsos con este estilo y colores básicos para combinarlo con cualquier prenda.


 







I per acabar donar una ullada al que realment s'enten per shopping bag, aquella bossa que s'utiltizava per anar a comprar al mercat que penjava d'una nança amb el cul llarg i ample. N'hi ha de totes mides i de tots colors, aixi que espero que pogueu trobar el més adient per a cada ocasió.


Para terminar una pequeña muestra de lo que realmente eran los shopping bag, aquella bolsa usada para ir a comprar al mercado, que colgaba de una tira y tenía mucha profundidad. Hay de todas las medidas y colores, así que espero que encontréis al más indicado según la ocasión. 






Espero que us hagi agradat i fins un altre!

PCT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada